ZY-74-55

2011.10.03. 23:47

ZY-74-55 78.03. LADA 1500 Fehér.


Sajnos nem szép, de ''rendszámos'' történet ez is.

A fenti gk. '83 szept.-ben ,magántaxiként ,hátul egy hölgy utassal ,a piros lámpánál várakozott a sorban ,amikor a balról merőleges, a hegyről hosszan lefelé vezető utcából ,az építési törmelékkel dugig rakott YG-95-93 rsz. - fékhibája miatt lefelé száguldó – KAMAZ elsodorta.
Az ütközés erejéről annyit ,hogy a billencs még kb.30 méterre berongyolt a kertbe a fák közé ,maga alatt az összetiport kocsival. A nő állítólag túlélte ,szegény sofőrt , ha esetleg lopott kocsival ,és okmányok nélkül lett volna ,szerintem sosem azonosítják. A bejavítás máig látszik a kerítésen. (Mártonhegyi-Németvölgyi ker.)
Ilyen csúnyát jó darabig nem láttam.Azért is írtam le mert ez még sokáig emlékeztetett arra , hogy az autóban még álló helyzetben is meg lehet halni.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://donaubus.blog.hu/api/trackback/id/tr493276728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása