Autobusi.NET

2009.05.12. 13:56

Az autobusi.net egy szerbiai buszos oldal. A képtárat és a híreket bárki megnézheti. Előbbiből értesülhet a Bamako - csapat sikeréről és elgondolkozhat, hogy nem egy Barbados nevű cég volt az az igen jelentős megrendelő, aki az Alfabusz legújabb fejlesztését Irmãos Mota Atomic IX néven kérte. Utóbbiból kitalálhatja, hogy nagy valószínűséggel elkezdődött a Bova Lexiok gyártása Újvidéken.

A fórumot viszont megnézni is csak regisztráció után bejelentkezve lehet. Hogy ez miért jó nekik azt nem tudom, de ha így van, akkor néha az érdekesebb képeket beszúrom ide az eredeti szerverről. Ezért ha eltűnik 1 - 2 kép, az nem az én hibám.

Szerbiáról sok rosszat el lehet mondani teljes joggal (pipázó kucsmás parasztok mellett disznók fetrengenek a sárban, meg ilyenek) de a buszaik most már egész jók.

A bejegyzés trackback címe:

https://donaubus.blog.hu/api/trackback/id/tr251117101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása