9% - os gazdasági növekedés

2009.04.22. 15:52

 

A múlt hét végén Bécsben voltam, a csekoniccsal és Holoppal. Esztergomból Dunaszerdahelyre, onnan Pozsonyba mentünk. Pozsonyban nem szoktunk hosszan megállni, mert nincs sok érdekesség. Egyszer láttam Pozsonyligeten egy TAM 232A116M buszt.

Mivel a táblák kb. 80% - a a Brnoba vezető utat jelzi, elég könnyű eltévedni. Most Pozsonyligeten mentünk az autópálya középső pályáján, csak innen nincs kihajtás Hainburg felé a 9 -es útra. Így, hát vissza a Duna felett és irány Dévényújfalu. Itt van a vasúti híd a Morva folyó felett. Sajnos hiába reménykedtünk közúti híd nem volt. Vissza kellett fordulni, ismét Pozsonyliget és Berg felé.

Itthon megnéztem, csak 2 közúti átkelő van a Morván, az egyik Hohenau an der March - Morvaszentjános között ami így néz ki és egy másik Angern an der March - Magyarfalu között, itt egy kép róla.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://donaubus.blog.hu/api/trackback/id/tr741080215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása