Önkormányzati választás

2010.10.05. 20:23

Voltam szavazni, már napokkal korábban elkezdtem a felkészülést és elsétáltam az MDF székházához. Elég elhagyatottnak tűnik, bár Dávid Ibolya magányában biztosan gőzerővel dolgozik a normális Magyarország programján. A "Biztos pont a politikában" stilizált kilométerkő még megvan, a sajtótájékoztatók másik kelléke, egy falra hasonlító díszlet már nincs. Lehet, hogy a pártban nem számolnak sajtótájékoztatók megtartásával a közeljövőben.

 

L FK130 Van Hool T916 a Clark Ádám téren. 

 

 

 

 

LPF-868 MAN NL202 ingyenes Tesco buszjárat Budakeszin a Tesco parkoló hátsó részén.

 

 

 

LCZ-863 Budakeszin a Törökbálint felé vezető országútra kanyarodik.

 

 

 

 

Elérkezett a választás napja. Hajnalban Székesfehérváron volt egy DAB, Volvo 7700 és egy Ikarus 412, de azokat nem fényképeztem le, mert nem volt hozzá kedvem, mert álmosító, nyirkos idő volt. Sajnos  reggel sem sütött ki a nap, de valamivel el kell kellett kezdeni a fényképezést:  az M41 2308 Balatonalmádi váltókörzete után nem sokkal.

 

KFS-808 MAN NÜ313 Balatonalmádiban, a vasútállomás előtt. Ez egy jó fotóhely, a 71 - es úton haladó buszokat és a buszállomásról kijövő buszokat is lehet innen fotózni.

 

 

 

FB 281BK Setra S415 

 

 

 

 

Soha nem látott rendszám: Ljubljana 36-5PF.

 

 

 

 

V63 021 Székesfehérváron. Hát, a marxista pártok leégtek volna nélkülem is, az idő sem volt az igazi, de azért megérte.

A bejegyzés trackback címe:

https://donaubus.blog.hu/api/trackback/id/tr642347914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása