Vegyes képek, 1. forduló

2010.04.12. 18:42

M44 403 este Budaörsön. 

 

 

 

 

Egy Railjet halad át Bécs felől. 

 

 

A KOE-431 Volvo Genezis a veszprémi buszállomáson. Ha valamit utálok ebben a buszállomásban, az az, hogy itt mindig rossz irányból süt a nap. Mégis lefényképeztem ezt a buszt, mert nekem teljesen új volt, hogy a Regió Buszhoz tartozik. Több, mint 4 éve láttam utoljára Mohácson, akkor még úgy volt, hogy az Alfabusz távolsági típusa fog a Genezisre hasonlítani. Hátul az ELN-921 áll. 

 

 A Zala Volán HDC-844 Ikarus EAG E98 a Keszthely - Budapest járaton.

 

 

 

A Balaton Volán FBD-327 Ikarus 386 a Szent István viadukton halad át. 

 

 

 

Az LCF-297 - es Alfabusz Regio, ez a busz a Somló Volánhoz tartozik. 

 

 

 

 

 1706 ZA 74 Bova a Savoies Tourisme...

 

 

 

... és az FLR-832 MAN SÜ 313 a Volánbusz cégektől.  

 

 

 

IBM-020 Noge a Gábor Áron utcában. 

 

 

 

Egy észt busz, a 639 PPP rendszámú Scania K112TLB Berkhof Excellence 2000 HD. Nem magamtól vagyok ilyen okos, hanem innen, bár azt, hogy ez valamilyen  Berkhof azért kitaláltam. A kép az Alkotás úton készült, a Délinél.

 

 

A felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia LIM-191 rendszámú Temsa Safarija a Pasaréti úton. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy az MB-Travelnél volt ez a busz korábban.

 

A BPO-227 a 115 - ös járaton, a Belváros szívében. Ezek a póznák elég értelmetlenek, meg nem ártott volna portalanítani az utat sem. Mondjuk néhány eső után már biztos nem húz maga után porfelhőt a 412 - es. 

 

 

Szabadbattyán felvételi épület 2010 április 8 - án reggel. 

 

 

A megcsúszott löszfal Balatonakarattyánál. 

 

 

Bzmot 272 Káptalanfürednél. A kép készítésének helyén volt a veszprémi vonal kitérője, abban a néhány évben, amikor már megépült a jelenleg nagy megállóhely és még nem szűntették meg a vonalat. Természetesen a veszprémi vasút megszűnése után a megállóhely is vesztett fontosságából, ma már jegykiadás sincs.

 

KFS-805 MAN NL 313 Balatonalmádiban. 

 

 

 

HMN-840 Scania-Irizar Century Balatonalmádiban, a háttérben az autóbuszállomás. Eredetileg ezzel akartam hazamenni, csak elég zsúfolt volt. Végig állni egy Irizaron, az nem olyan vicces, persze biztos jobb, mint a King Longon.  

 

 

Az IES-056, a Tisza Volán Volvoja Balatonalmádiban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://donaubus.blog.hu/api/trackback/id/tr901915473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása